Monday, 26 January 2015

~~ produk photoshoot at saujana hijau putrajaya ~~

Amik kau panjang gila tajuk hihihi
Been very busy lately smpai x sempat nak update blog pun
Ini pun ingat nak take a nap jap
Tapi xpe la kita update la kejap
Berapa minggu ni bz ulang alik bangi putrajaya beberapa kali
Nape la umah iols bukan kat putrajaya je
Kan ke senang
Biz partner duduk sana so selalu la berulang alik ke sana
Dengan tengah2 sarat ni kan seret pulak 2 org hero tu
Mmg boleh tahan darah tinggi gak la hahaha

Ok balik pada photoshoot
Kawan mak ajak join venture biZ handmade baby apparel sekali ngan dia
So pk2 kejap nak kejap ragu2
Last2 iols join la jugak
Kita try la macam mana kan
Modal kena besar sket mak lak bangsa penakut hahahah
So jom layan pic time photoshoot sket2
Pic dr fon cabuk je la
Pic dr photographer lom siap lagi


Model anak2 sendiri n anak kawan2 je hihihihi
Sume sporting2 sudi datang support terharu sangat!
Sebabnya xde bayaran pa pe pun tuk model2 comel ni hihihi
Tp nanti kitorang akan bagi copy pic dr pro photog tu nanti



Ni Zikry pakai Organic Cotton harem pants
Nanti jgn lupa like fb Black Kingdom
Like tau jgn x like
Actually nama asal Black Crown Projek
Kitorang dh tempah label, tag, stamp n memacam la
Lepas tu baru nak g register SSM
Rupanya x boleh guna perkataan crown tu sbb khas utk diraja gitu la
So tukar la ke Black Kingdom
Material untuk semua seluar ni dari kain organic tau n imported all the way from US
Texture dia mmg super comfy n soft for kids!!



Comelkan???? 
Cepat2 la like page fb black kingdom


Ni tau logo kitorang
Iols wat produk harem pants, skirt n bow headband
My biz partner Melati buat legging, knotted headband n bandana bib
If nak suruh buat nursing cover pun boleh jugak

 

Gegirl2 sume comey2!!
N sangat behave senang je nak layan
Tambah2 gegirl2 sume lom dapat kaki lagi
Yang boboy2 ni Ya Allah!!!
Penat sangat.. Bukan senang tau nak photoshoot dengan bebudak ni
Sekali salin baju lari turun naik bukit
Then nak tukar baju lain pulak berpeluh peluh nak kejar
Dah la laki mak kena keje la pulak hari tu
So mak sorang2 kena handle 2 org askar tu
Kang sorang mintak nak makan
Sorang soh salin baju n berlari sana sini
Nak panic attacked rasanya dengan boyot2 ni hahaha
Tu belom cukup lagi dorang g pau sumi kat grup picnic yang ada kat situ hihihi


Budak budak aktif
Tengok la tu berpeluh peluh dah


Tapi mmg bebudak ni enjoy sangat datang sini
Seronok dapat berlari bebas
Then asyik ajak datang lagi kat sini
Tapi kalo xde apaknya xdapat la nak g
Semput mak kang



Hah ni gegirl
Tak ke tension tgk gegirl2 ni
Comey sangat!!!
Iols asyik dengan hero je
Tengok gegirl org rasa nak curik je hahahaha
Skirt n headband ni esok dah nak photoshoot.. Malam tu gigih lagi menjahit
Tu la suka sangat wat keje last minute hehehe


Ni afrina bakal menantu ai hahaha
Tengok tu rajin tolak troli nak g pasar
Sejuk hati mak hahahah
Afrina is wearing our headband n pink panda harem pants
Ni anak kawan ai
Elok sampai je tros soh take over
Mak dah tak kose nak salin baju suar boboi2 tu
Letih oiii!!! 
Udah la balik umah x reti nak tido
Sabo je la
Ok la pesanan terakhir like page fb black kingdom ok!! Hihi


2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete