Friday, 7 February 2014

~~ seoul garden ~~

Fuhh nak update asyik x sempat
Been busy lately siapkan order customer
3 hari direct keje mlm blk umah tido bgn awal siapkan order
Hari ke-4 otak exhausted hahahaha x cukup tido
Umah pun dah berubah wajah ngeri heh
Tapi macam mana pun Alhamdulillah dengan rezeki yang ada heh

Ni saja nak share perasaan puas hati lega gumbira seronok akhirnya dapat g makan steamboat heh
Bukan x pernah makan tapi teringin nak makan lagi
Sekian lama kot ajak hubby g makan
Berbulan bulan hahahha 
Akhirnya dapat makan rasa lega tros
Macam terlepas satu bebanan perasaan
Kalah org mengandung hahahah


Tengok meja berselerak
Banyak gila amik makanan
Zidane pun seronok masak mee dia sendiri
Tapi tengah2 makan ofis kol panggil standby
Memang x la aku nk datang
Dengan seronok makan.. Dengan dah tender
Dengan bukan aku primary standby
Sorry la ek.. I xmo datang heh


Ni budak ni makan xmo berhenti
Berselerak abis bawah meja


Si apak buat muka tension anak makan comot gila hahahaha
Rileks papa.. Biar dorang melakar sejarah heh


Pastu gedik g amik sushi
Aku x makan sushi
Memang x boleh masuk tekak
Hari tu saja nak try balik kot2 dah boleh makan
Tapi hahaha masuk mulut je tros kalot cari air
Eiiiii memang x kena dengan tekak aku
Elok la laki bini sama2 xboleh telan heh


My Zidane sayang


My sweetheart Zikry

Ok la nak sambung kemas umah jap
Entah bila nak abis kemas
Bilik budak2 hari tu pun x abis kemas lagi
Bila ntah nak update hihi
Ok zastttt..

6 comments:

  1. Wohoho sonok nyer mkn fav mak tue ...eh yuy mcm dh kuwus jew hehe penat bako2 lemak skali tebakot haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu ler.. Berjaman tau ajak pak ajim g makan ni.. Memendam perasaan gila2 hahahaa ikut hati nk je g makan srg tp kang nmpak sgt makan bnyk muahahaha blom kurus lagi.. Tu ilusi je tu hahahaha

      Delete
  2. Nanti kita mkn steamboat sesama pastu lawan bwh meja sapa byk makanan wakaka x pon lwn siapa mkn paling byk hahaha telan air liur tgk gambo2 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mcm menarik je lawan makan tu.. jom2 lawan hahaha.. nasib baik xletak gambo makanan bnyk2 lagi.. hihi sibok nk makan.. kikikiki

      Delete
  3. Haha yer la dlm pantang harusla stress jew wakaka ...lawan mkn sambil beramas mesra haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wowww i loike beramas mesra.. Cepat set time hahaha

      Delete