Saturday, 6 December 2014

~~ nak menulis balik ~~

Sejak benti keje dah lama dah tak tulis blog
Tapi sekarang rasa macam nak tulis blog balik la pulak
Rugi pulak rasanya tak tulis perkembangan anak2 ni
Tujuan tulis dulu pun sebab nak tulis pasal budak2
So bila dah besar nanti tau la dorang perangai kecik2 mcm manakan hihi
Isskk tapi ada ke org folo lg ni? Hahaha
Takpe la.. Asalkan gue tulis je untuk kepuasan sendiri hihi

Nak start dengan apa ye?
Yg tu next entry la kite buat
Ni mukadimah je dlu
Macam2 nk share
First Zidane's concert, ragam 3rd pregnancy, update bilik bebudak n memacam la so stay tuned!!!

4 comments:

  1. haaa ada pon mak penat tau ari2 tggu bila la makcik neh nk update ahaha pasal anak2 ker pasal masak2 ker pasal umah ker ...x kisah semua mak suka jerk baca kihkih..ehem2 i kan polo u :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahaha nk tulis pasal retis je la gitu.. Tuko profession jadik wartawan gosip!! Hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Eh eh.. Ada yg jenguk lagi ye.. Kikiki.. Tq tq

      Delete