Monday, 22 December 2014

~~ SOHO Part 2 ~~



Alhamdulillah... Dah nampak sikit dah hihihi
Ni last week hubby cat bilik ni
Then weekend hari tu g ikea beli2 barang
Kuar pukul 9pagi sampai umah pukul 6petang
YaAllah nak nangis rasa
Itu pun hubby nak singgah beli sling bag dia jap nak bawak untuk g umrah
Aku tros macam nak nangis cakap "org penat dah.. X larat.. Nak balik" hahaha
Dengan boyot2 ni kan
Dengan anak2 merap mak fuhh
Terus hubby suruh tunggu je lam kete
Dia g beli kejap hihi
Esok tu pulak hubby pasang2 apa yang boleh


Hah ni pulak tempat dia
Kaunter jual tiket bas hahaha
Depan tingkap tu laundry area
Aku ingat amik meja panjang leh la share sekali dengan dia
Tapi dah dia nak ruang dia sendiri kat sudut tu
Takpe la.. Biar je la dah dia nak duduk situ
Asalkan bilik siap hihihi

Selebihnya hari ni staff hubby datang sambung buat keje
Mount kan kabinet tu dengan wall shelves
Then pasang aircond kat bilik bebudak
N macam2 lagi la nak kena buat hari ni
Yang tu kite cita nanti je k
Eeiiii x sabo nak tunggu siap semua


Yang ni selingan hahaha
Mind my messy kitchen ek kikiki
Tengah acara memunggah rumah
Bape lama mission carik lampu dapur ni
Kang aku kenan.. Hubby tak kenan
Bila hubby kenan aku lak tak kenan
Dah hari tu alang2 nak beli barang2 rumah
Hubby berkenan yang ni
Aku ok kan je.. Mula macam x bape berkenan
Sebab kat ikea rantai yang berlebihan tu dorang gulung2 macam tu je
Bila pasang kat umah staff hubby potong yang berlebihan tu
Hah.. Baru sedap sikit tengok
Ok nanti kita sambung pulak SOHO part 3
Daaaaaa

P/S: tq awak lebiu lebiu lebiu muah muah muah.. Dengan ucapan malam ni kita makan beli kat pasar malam je ek.. Hahahaha


2 comments:

  1. Hai yuyuy, lama xterjah blog awak.

    Wah, bestnya meja adils tu. Sy pn plan nk buat camni.
    Nanti cerita detail ye, meja2 n rak yg digunakan utk SOHO ni.

    Tq n take care...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nabila hihi mcm mn nk terjah berbulan lamanya x update hahaha.. Ok2 nanti nx entry cite details.. Aritu resit hilang.. Ni baru jmpe hihi

      Delete